LESENE DIŠAVE –   

BOX

Dobrodošli v svet lesenih reklamnih osvežilcev

Ponujamo izdelke, ki predstavljajo elegantno in učinkovito možnost promocije vašega podjetja ali znamke. Naši leseni osvežilci lahko krasijo vetrobransko steklo avtomobila ali kateri koli drug prostor, ki ga želite odišaviti, s tem pa neprestano spominjajo na vaše podjetje ali znamko.

Izbira vrvic in reklamnih dišav

Izdelki so na voljo z različnimi vrstami vrvic in vonjav, ki jih lahko izberete glede na vaše potrebe. Ponujamo različne naravne dišave, kot so Beli Musk, Pomaranča, Vanilija & Črni Ribez, Bubble Gum, Zeleno jabolko in Vanilija. Vse dišave so prijazne do okolja, izdelane v EU in ne vsebujejo zdravju nevarnih substanc, so prijazne tudi do hišnih ljubljenčkov.

Možnosti pakiranja in prilagoditev

Vsak lesen osvežilec je zapakiran v papirnato škatlo, ki vsebuje 1 flaško s 4,5 ml parfuma. Seveda imate tudi možnost naročila samega osvežilca, brez škatle, kar omogoča večjo prilagodljivost glede na vaše potrebe. Poleg tega lahko naročite naše izdelke v posebno oblikovani kartonasti škatli, ki je že na voljo v standardni obliki ali pa jo lahko prilagodite po svojem okusu.

Graviranje in tiskanje za promocijske osvežilce

Vaš logotip ali druga grafika se lahko natančno gravira ali tiska na leseni del osvežilca. Ta postopek vam omogoča, da se vaša znamka prikaže na prefinjen in eleganten način, kar ustvarja trajen vtis na vsakogar, ki vidi vaš personaliziran osvežilec. Prav tako lahko personalizirate škatlo, v kateri pride vaš osvežilec. Tako lahko svoj logotip, ime podjetja, kontaktni podatki ali druga pomembna sporočila odtisnete neposredno na škatlo.

Reklamni osvežilci za avto – Minimalna naročila

Za naročanje naših lesenih reklamnih osvežilcev je postavljen minimalni prag 108 kosov. Ta količina vam omogoča, da različne vonje in stile izkoristite za promocijo vašega poslovanja na različnih dogodkih.

Kakovost naših promocijskih osvežilcev

Naši izdelki so znani po svoji kakovosti in dolgotrajnosti, zato vam lahko zagotovimo, da bo vaš izbran vonj trajal dolgo. Naša zavezanost kakovosti se odraža tudi v številnih mednarodnih priznanjih in nagradah, ki smo jih prejeli.

Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje in upamo, da boste našli prav to, kar potrebujete, da osvežite svoj prostor in hkrati promovirate svoje podjetje.

Reklamni osvežilec Komenda
Reklamni osvezilec Seleks

Zakaj izbrati 

Shake box 

Fixen dizajn boxa – z vašim odtisnjenim logotipom na lesenem delu!
Lahko naročite manjše količine osvežilcev!
Izberete svoj vonj in svojo barvo vrvice!