Papirne dišave- celuloza

Reklamni osvežilci Heila

VSE PREDNOSTI

naredite svoj reklamni osvežilec

Boste na trgu predstavili nov produkt? Ste na novo ustanovili podjetje, pa želite da si vas ljude zapomnijo? Imate zaročne slike in želite poslati nepozabno objavo o datumu? Najljubša slika vašega psa, ki bi jo radi videli na svoji večerni poti? Ali pa samo želite edinstven način, da iz avtomobila odstranite vonj hitre hrane? Ne glede na vaše cilje, vam nudimo ogromno oblik in vonjev, ki poskrbijo, da je vaš osebni osvežilec zraka blagovne znamke oseben in nepozaben.

 

reklamni osvežilec

Vse naše surovine pridobivamo iz EU. Uporabljamo trajnostne materiale, ker nas veseli, da svojim strankam dostavimo najkakovostnejši izdelek. Resnično verjamemo, da če boste sami izdelali osvežilec zraka, bi morali biti vaš trud poplačan z odličnimi visokokakovostnimi materiali in tiskom! Osvežilce zraka za avtomobile izdelujemo Sloveniji. Ker nadzorujemo vsak korak postopka, lahko odgovorimo na vsa vaša vprašanja!

VONJI

Vanilija, Zeleno jabolko, Češnja, Fresh, Tropical, New car, Pomaranča/ limeta, Robidnica,

Heila reklamni osvežilci
Reklamni osvezilec Seleks
Reklamni osvežilec heila
Reklamni osvežilec Komenda
Reklamni osvežilci

PAPIRNATI REKLAMNI OSVEŽILCI

Reklamni osvežilci zraka so odličen način, da vozilo vaših kupcev zadiši, a ni razloga, da bi se držali utrujenih modelov, kupljenih v trgovini. Pri nas vam omogočamo, da prilagodite svoj osvežilec zraka po meri s fotografijo, besedilom in vonjem, da ustvarite pogovor v avtomobilu. Vaši personalizirani osvežilci zraka bodo vnaprej odišavljeni in zapakirani v vrečko, ki bo ohranila svež vonj več let, če ga hranite v hladnem suhem prostoru.

 

Svoje življenje prilagajamo. Potrudite se, da bo vse, od oblačil do pohištva v vaši hiši, edinstven podaljšek vaše osebnosti. Zakaj ne bi bil vaš osvežilec zraka v avtomobilu enak, namesto da bi bil nekaj običajnega? Personalizirani osvežilec zraka v avtomobilu je začetek pogovora, ne glede na to, ali je to nekaj, kar ste ustvarili samo zase, ali če gre za poročno uslugo, darilo za vaše ljubljene ali pa darilo za stranke.

 

Zakaj izbrati papirnate osvežilce 

Najbolj ugodno praktično darilo za vaše stranke!

Natisnete lahko kar želite – full-color tisk!

Izberete lahko tudi svojo obliko osvežilca!