SHAKE

LESENI REKLAMNI OSVEŽILCI

– Z BLISTERJEM

Dobrodošli v svet reklamnih osvežilcev – blister

Ponujamo vam priložnost, da oblikujete svoje reklamne osvežilce, ki vključujejo naše ekskluzivne reklamne dišave. S temi reklamnimi osvežilci za avto lahko neprestano promovirate vašo blagovno znamko ali podjetje, hkrati pa odišavite vsak prostor, v katerem se nahaja vaš izdelek.

Oblikovanje in prilagajanje vaših promocijskih osvežilcev

Popolna prilagoditev je ključ do uspeha naše ponudbe. Omogočamo vam, da oblikujete celoten dizajn blisterja skupaj z gravuro po vaših željah, kar omogoča unikaten in oseben pristop k promociji.

Izbira reklamnih dišav

Na izbiro so vam različne naravne reklamne dišave, kot so Beli Musk, Pomaranča, Vanilija & Črni Ribez, Bubble Gum, Zeleno jabolko in Vanilija. Vse dišave so narejene v EU, ne vsebujejo zdravju nevarnih substanc in so prijazne tudi do hišnih ljubljenčkov.

Pakiranje in dobava vaših reklamnih osvežilcev za avto

Lesen osvežilec je zapakiran v blister, ki lahko vsebuje 1 flaško s 4,5 ml parfuma. Prav tako ponujamo možnost naročila samo lesenega osvežilca z gravuro. Dostava reklamnih osvežilcev za avto je možna v roku 15-20 dni po potrditvi vzorca.

Pogoji naročila

Minimalno naročilo za vaše personalizirane promocijske osvežilce z blisterjem je 1.000 kosov.

Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za naše izdelke in upamo, da boste našli prav tisto, kar iščete za promocijo vaše blagovne znamke ali podjetja.

Reklamni osvezilec Seleks
Reklamni osvezilec Seleks

Zakaj izbrati Shake blister 

Vaš je celoten dizajn-  od tiska na  karton do lesene gravure

Možnost prodaje – kot lastna blagovna znamka.

Naravni vonji, kvaliteten izdelek – narejeno v EU